MeinTheater Bolsward

Theaterseizoen 21-22; ook les op locatie!

Lessen voor kinderen én jongeren ook op locatie, bv de bassischool of het jongerenwerk!

Op aanvraag maak ik graag een passend aanbod. Dat kan zijn juist improvisatielessen of toewerken naar een kleine eindpresentatie voor publiek, al kijk ik daarbij ook graag naar de haalbaarheid en wenselijkheid voor de kinderen of jongeren zelf. Immers zij moet het doen en voor veel kinderen is optreden net 'een brug te ver' maar is het (leren) spelen wel een positieve uitdaging.  Dramalessen of theater leren spelen kan méér geven dan wat de woorden zeggen. Het beter leren uiten, opkomen voor jezelf, trots zijn op wat je kunt en durft zijn net zo belangrijk in de lessen van MeinTheater.

Seizoen 21-22 ook Maatwerk in les op locatie zoals bv op de Sint Maarten bassischool in Bolsward en een workshop Improvisatietheater voor het Jongerewerk van Zuidwest Friesland. 

Bewerk dit artikel