MeinTheater Bolsward

Wil je ook zo'n site als MeinTheater?

Ik heb de website van MeinTheater laten bouwen door Sil Veltman, en onlangs weer laten updaten. Immers de site is je visitekaartje!  Belangstelling?

 

Sil heeft ondertussen veel ervaring met het bouwen van websites en maakt websites van goede kwaliteit. Een groot bijkomend voordeel is dat zijn websites gratis online staan, in tegenstelling tot veel andere websitebouwers, waar de website na het bouwen vaak wel 100 tot 200 euro per jaar kost. Wanneer de website af is hoef je alleen voor je domeinnaam te betalen en dit kan al vanaf 50 cent per jaar! De exacte prijs van een website hangt van meerdere dingen af. Voor informatie over prijzen of de websites kun je even kijken op de site van silintweb of mailen: info@silintweb.nl.

Bewerk dit artikel