arrow_back Terug naar al het nieuws

Site: LerenTrainingsacteren in de lucht!!

30 September 2020

Corona leverde mij inspiratie. In het voorjaar van 2021 ga ik van start met het geven van een training om trainingsacteur te worden.

Als coordinator trainingsacteren op de Hogeschool, en als uitvoerend trainingsacteur in Noord-Nederland, merkte ik op dat dit leermiddel nog veel te sporadisch wordt ingezet. Er liggen kansen, stage-, en werkmogelijkheden. Bovendien is het een vak wat vraagt van jezelf dat je in contact bent en gevoelig wordt voor signalen en dat teruggeeft in de vorm van feedback of feedforward. Een boeiend leerproces voor een (beginnend) acteur, waarbij je ook nog een rol mag vervullen in een ander zijn leerproces.

De training bestaat uit 3 volle dagen in april 2021 op een inspirerende locatie nabij de A7. Daarna volgt stage en intervisie-online. De 2 terugkomdagen vinden plaats in een gerestaureerde kerk, nabij Leeuwarden.

Veel aandacht voor de praktijk van een trainingsacteur, Zorg & Welzijnssector en het Onderwijs. En natuurlijk gaan we ook online experimenteren, want ook dat heeft zijn waarde bewezen in C-tijden.

De site: www.LerenTrainingsacteren.nl is sinds 23 oktober 2020 online. Vragen kunnen nu ook gesteld worden via contactformulier op deze site.