arrow_back Terug naar al het nieuws

Theaterseizoen 20-21: instap mogelijk na de voorjaarsvakantie!

24 Juli 2020

Lessen voor kinderen én jongeren. Kijk even bij Mein les voor exacte invulling & indeling.

Altijd kijk ik ook naar het kind of de jongere zelf. Mocht een andere groep beter passen dan doen we dat, in overleg. Immers, een kind moet goed in de groep zitten wil hij volledig tot bloei kunnen komen en zich veilig genoeg voelen om te kunnen en durven spelen.

Dit seizoen is het gezamenlijke thema: BEELDEN ZEGGEN MEER DAN 1000 WOORDEN.

Daarmee leg ik in alle lessen de nadruk op vormgeving, mimiek, uitbeelden, en decor. Vaker niet dan wel, werken we met teksten. En als we werken met tekst dan zal dit vooral beeldend moeten zijn, zoals bv bij het dichten. Een stukje tekst met weinig woorden vraagt meer spelen en inleven en dat is wat ik wil bereiken dit seizoen. Ook in optredens zal het thema sterk naar voren komen, maar dat is voor later, want voorstellingen maken we zelf en met elkaar.

JONGEREN kunnen zich op geven voor een ‘snelkkookpan-serie’ In 10 lessen van 75 minuten op de vrijdagavond gaan we een kleine voorstelling maken die we gaan aanbieden aan groepen 3 van het basisonderwijs. Enige ervaring in toneelspelen is handig en natuurlijk een beetje lef.

Heb je er al zin in? Geef je dan snel op want we werken in kleinere groepjes.

De 1e en de 2e les zijn altijd een soort van kijk- en meedoelessen en gegarandeerd het aantal lessen zoals vermeld. Indien Corona ‘roet in he eten gooit’ zoeken we passende oplossingen in overleg.

Check de nieuwe flyer!