arrow_back Terug naar al het nieuws

Jouw clown in contact met de ander!

23 Juli 2020

Je weet ondertussen meer over wie jij bent als clown? En dan bedoel ik niet of je grappig kunt zijn maar wat er grappig en leuk en bijzonder is aan jou. Wat je nog mist is werkelijk contact met de ander.

Erna Dalemans, clown in hart en nieren, neemt je mee op onderzoek naar wat contact is, wat je daarvoor nodig hebt om dát te weeg te brengen in relatie tot een ander. 3 Avonden ga je op zoek, laat je anderen schitteren, sta je zelf in de volle spotlights, accepteer en leer je wie & wat een clown-zijn in relatie tot zijn publiek, werkelijk betekent. Van vallen naar opstaan, maar ook de lol en het speelplezier, als van een kind.

Prima inzetbaar in werkzaamheden zoals het Onderwijs en de Zorg. Maar niet minder in je dagelijkse leven, bv bij de opvoeding van kinderen of misschien juist wel jongeren. Immers de clown zit van binnen en niet alleen in de rode neus. En in contact zijn willen we allemaal!

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt je al opgeven, de cursus is vol met 8 deelnemers.

Bij Corona-maatregelen zoeken we samen naar nieuwe woensdagavonden.

NB met diverse (gevorderde) deelnemers van de cursussen Clownerie zijn we tijdens Corona-tijden op pad geweest bij verzorgingstehuizen, met een ‘ramen-lap-act’ én op verzoek/aanvraag bij particulieren die wel een ‘hart onder de riem’ konden gebruiken. Leerzaam en waardevol. MeinTheater gaat hier mee door, in diverse vormen en mogelijkheden. Als clown mag je aansluiten om dat wat je hebt geleerd te praktiseren.