Laatste nieuws

★Voorjaar> workshop Schminken & Grimeren -15-22-29 mei ★ EXTRA! MaskerTheater workshop- 17 april> uniek!★ MeinTheater doet natuurlijk weer mee met Tsjillen in de sloep, BOLStjurrich en Heamiel ★

facebook.com/MeinTheater

menu

Over Mein

Mijn naam zit al verborgen in de titel van mijn MeinTheater, en dat is Meiny Bakker.

Afgestudeerd docente Drama & professioneel (communicatie)-Trainer en Trainingsacteur.

Voor mij houdt dit vooral in dat ik mensen ‘in beweging zet’  dmv drama & training, maar ook met andere creatieve middelen. Ik hou van actie, ik hou van ontwikkeling en ik stimuleer bewustwording.

Meer over mij……

 

Ik geef les als DOCENT OP DE NHL-STENDEN HOGESCHOOL in Leeuwarden, afdeling Social Work. Ik begeleid daar jonge mensen die het vak  van Social Worker willen leren door trainingen te maken, en te geven op het gebied van; communicatie, presentatie, groepsprocessen, outreachend-werken, contactlegging, lichaamstaal, creatief denken  en natuurlijk drama.  Een leuke, baan voor 2,5 dag per week.

Daarnaast houd ik me graag bezig met mijn vakgebied; Drama. & Theater. Ik speel  zelf ook, bij voorkeur in locatie-theaterprojecten zoals ALD IJZER & KEPLER &  ACH-JA… van de  PAUPERS-Workum en ‘De toorn van de sfinx’, opening-spektakel van de NHL door BUOG,   ‘KIP’ een regieproject  van KEUNSTWURK, soms bv een kleine rol in de friese SPEELFILM WILD FLOWERS, of in een vlog van Omrop Fryslan.

In alles ruim ervaring. Ik werk als freelancer. Ik ben in het bezit van een Post-HBO-diploma (communicatie)trainer, als ook van een certificaat Trainingsacteren, naast mijn HBO-diploma; docent Drama.  Ik werk met een uurprijs, afhankelijk van het type werk.

Waarom vanuit  It Buro….

Ik geef mijn lessen vanuit  It Buro; gezondheidscentrum te Bolsward. Dit, omdat het mij, net als bij It BURO,  gaat om het WEL-ZIJN van mensen en kinderen Dat ze genieten, lekker in hun vel, en in de groep zitten, dat Theater een prachtig middel is daarvoor. Natuurlijk werken we toe naar een mooie eindvoorsteling, ook dat is onderdeel van het leerproces.

Een mens is van nature kleurrijk, laten… we vooral daarna blijven kijken!!